Skulle bli jordgubbstårta..

..men eftersom att jordgubbarna på maxi var helt äckliga och det inte fanns några på city gross så blev det en inproviserad tårta. Skulle ha marängbotten också, men det är väl utsålt nu i och med midsommar..
Lite bananer, jordgubbssylt, grädde, tårtbotten, maränger och chokladsås så fixade de sig! :)
 
 

Midsommardagen

Nu är man riktigt trött efter en lång natt.. Jag kan tänka mig att jag har badat 3-4 timmar, både i en vanlig stor uppvärmd pool och i en super varm badtunna, gööööööött!
Jag tog med mig syrran vid två inatt till husbilen för att lägga oss, gud vilket monster hon är när hon är trött, inget att leka med.. Så jag ångrade mig ett tag för att gå tillbaka till pool och allt, men de var faktiskt rätt gött att krypa ner i  sin säng!
Tyvärr så regnade det och var supertråkigt väder, så migränen trillade in direkt vid ankomsten, rätt in i husbilen med tabletter och sovande.. Därför hade jag ingen lust alls för att ta fram kameran, så inga biler att komma med, får springa runt lite här och var med kameran om det klarnar upp, för just nu regnar det väääldigt mycket..
 
Pizza-hemkörning väntar, fyllemat kallas de kanske? Alltså när föreldrarna drukigt för mycket så att dom okuperar soffan......

Nu ska det firas midsommar!

Ska åka ut till kusten, utanför ängelholm!
Önskar er en bra midsommar trots regn och rusk.. Mer har jag inte att säga, ta hand om varandra!
 
 

Med klumpen i magen

 
Jag vet inte längre, varken vad jag vill eller vad jag ska göra.. Allt är så himmla rörigt i skallen, antingen så gör jag rätt eller raka motsattsen fel, och allt som var så bra bara som bortblåst och bara en dröm som läggs på hyllan. Jag har inte tappat hoppet, jag vill och kämpar & hoppas 24-timmar om dygnet, drömmer och tänker.
De känns konstigt att skriva om sakerna, eftersom att jag vill vara så konkret som möjligt eftersom att det är känsliga ämnen, men hade så gärna skrivit ut precis allt och hoppats att någon skulle säga något och ge mig hjälp på traven, men det är inte alltid så himmla lätt.
 
 
don't miss your chance when it's right in front of you, take it before somebody else find it and take care of it
 
De känns så himmla rätt med dessa orden, dom känns så extra specigella på engelska och träffar som pricken över i:et i alla tankar som snurrar. Som att jag ska ta vara på saker innan dom är borta, t.exempel att jag måste åka till min moster senast denna veckan för sen ses vi inte på troligtvis flera år, att jag måste besöka mina fd. grannar som jag saknar som bomben, min ''extra mammi'' maddis som jag inte träffat på månader och hennes familj, även love som jag tror att jag har förlorat stort.. 
 
 
 
 

Molly mooollyy muuus c:

Söt Shit-tzu tik, nog sötaste i världen!

K A O S !

Hallo igen!
 

Har kommit hem från både Larsén och banan, rätt skönta att sätta sig vid datan och, slappa.. ;)
Inte förens nu har min ''blogg.se portal'' bytat desigt, ser lite mer ut som bloggplatsen.se nu istället.. Men det får väl gå med denna, vänjer mig väl någon gång?
 
Ska slå mig ner vid datan lite senare, lägga upp bilder och lite sånt, för min blogg känns helt rörig, kaoset själv skulle jag kunna förklara detta. Äta lite jordgubbar nu, ses!!

Ljusblå himmel❤

Är nu hos larsén ute i hillarp med philip, varit här i rätt många timmar, kul att hitta på något än att vara hemma framför tvn och datan 24/7! :)
Men snart ska vi hem, tråååkigt...


Kallas det bloggtårka?

Vet för tillfället inte vad jag ska skriva om, så jag tar mig en dusch, tänker och plaaanerar lite..

Rent utsagt F A N , ja tror mitt hjärta blöder "

Var med i en tävling om en ziperall på http://adaras.se">http://adaras.se">http://adaras.se%3C/a%3E">http://adaras.se">adaras.se men vann inte, så nu är jag lite halv deppig eftersom att den skulle vara en mycket specigell och betydande present..till Johanna, min moster som snart ska flytta hem till Australien. Hon ska inte med till Turkiet, ändrade planer.. Hon åker två dagar efter midsommar!!!!!!!! ;'o
Jag är så ledsen, men ändå så glad för hennes skull.. Tänk er halva jordklotet, milljoner mil bort. Hade velat borra genom en liten tunnel igenom jorden så att man snabbt och enkelt kunnat komma till varandra!! Men nä..

Hon önskar sig en "Sweden" one piece, det ska jag överraska henne med i brevlådan när hon är hemma på andra sidan jorden. På ett eller annat sätt så ska hon ha den! Om jag så ska göra den själv!

Om DU bara förstod hur mycket jag behöver dig...


1 sommarlovsdagen

Godmorgon kan jag faktiskt inte säga eftersom att jag var uppe med tuppen, så god förmiddag! ;)
Tältade inatt och kallt var de! Vaknade kvart i åtta och gick upp för att sticka på lillbrossans skolavslutning. Filmade med kameran, med RÄTT minneskort så hoppas att dom inte försvinner idag!!

Vid 12 tiden börjar träningen i helsingborg så ska försöka packa färdigt tills dess, men nu ska jag käka eftersom att jag missade att göra det imorse, hoppsan.. :(

Videoblogg, bra va?



Jag menar videon som jag spelade in när Isa sjöng, blev så jävla ledsen när jag såg att den var borta och alla andra bilder och filmer jag tagit på skolavslutningen ! :(

Är lite otydlig med vissa saker, men för att bli bättre måste jag börja träna på de, ellerhur? ;)

200 inlägg, checkat och klart! :)

Heeeeehe, jag har lite sådär kul nu, är hemma ensam..... Så drar till krille snart :)

MEN FÖRST LADDA UPP SKOLAVSLUTNINGSVIDEO!

Just nu vrålar denna låten ur mina högtalare!


Nu tar jag sommarlov i några dagar!


Brända och stekta axlar , check...

Efter en långa dag på bakken är jag tvärslut nu.. Solen sken och det blev väldigt varmt tillslut, vilket jag gillar riktigt starkt! :) Mycket karusell åkning men även massa onödiga sockerkickar när vi käkade sockervadd etc. Ganska nice näst sista dag som åtta, för imorgon smäller det, SKOLAVSLUTNING! :D

Ska inte ha på mig något märkvärdigt, en söt blus/linne/tröja och antingen vita korta shorts eller 3/4 ljusa jeans, får se hur det slutar imorgonbitti.. Nu ska jag vila min hals eftersom att halva for iväg med paniken när jag och Sabina åkte spökhuset, dom hörde visst utifrån så mycket som jag skrek.. :s


Gröningen med åttorna (tisdags)











Ikke redigerade! :)

Beachen med klassen idag!

Hejsan hoppsan & godmorgon!

Ingen skola varken idag eller imorgon, riktigt skönt! Så idag så ska vi spendera dagen på stranden med lite grillning och spel, kameran ska defenitivt med! Sen så börjar vi halv tio och slutar ett vilket är supergött!
Imorgon ska jag till grannlandet Danmark, bakken blir det då! Riktigt skönt, vi börjar halv 11 ! :D

Duchen kallar nu, men vi hörs senare! :)

Gymnasie val?

Hade idag en föreläsning om vad man ska tänka på när man väljer gymnasie. Tänk, det är bara ett läsår kvar sen är det tjoff iväg på något nytt, nästan skrämande.. Fick en katalog med mig hem, bläddrat i den litegrann och fått massa information och inspiration! Då kan ni ju bara gissa vad jag tänker, haha.. Men det ska bli riktigt kul, nya kompisar och allt som ingår med det! :)
Ska verkligen tänka över och jämföra, den skolan och det yrket är min framtid,
BARA
jag kan välja och skissa upp mitt liv!



Hur har ni tänkt, eller kanske gjort?

Lite nytt i garderoben och i sminkväskan


Tre par trosor - gina tricot
Shorts - gina tricot
Bh - H&M
Puder och borste - H&M



Efter en jobbig dag i skolan med migrän somnade jag i princip efter jag kom in genom dörren, nog utsliten. När jag vaknade senare så släppte det lite, åt och vilade åter igen på soffan. De hjälpte inte värst bra så jag gick ut, poooff borta.. Men fick lite gjort med tältet så imorgon ska jag packa ner det :)

Studenten 2012

Studentfesten för Philip, lite halv kassa bilder, men ändå något! :)








Smurf?

Hallå dålig uppdatering.. Vantrivs med min mobilbloggning men det får gå, eftersom att jag inte gärna klabbar med datan kvart i tolv en söndagsnatt..

Snabb helg har det varit, student har jag hunnit med och någon bild på de kommer väl upp senare, någon frågade & de är Philip Månsson. Uppe med tuppen på lördagen för lite träning i Helsingborg, sen kom några vänner till la familia och grillade :)
Söndagen, då blev de träning igen.. Sitter som fastjuten i min stol, plus att banan i Helsingborg är väldigt stuttsig så blir jag som blåslagen när jag nu mot kvällen kryper till sängs, aj aj aj! Blir nog träning imorgon ( också ) för att jag ska köra in någon motor, även för att de är tävling till helgen. Ska köra både kf3 & rotax, hoppas att ja klarar de! ;)

Imorgon ska jag försöka göra något åt min usla uppdatering, tips?

Gonatt, om jag nu lyckas somna.. ❤❤


Studentfest

Tyvärr så kommer inte uppdateringen bli bättre än var den vart idag, men kan ju glädja med att jag har med kameran! Idag fredag blir det studentfest för philip, lägger upp foto om det blir tid över imorgon!

Ha en bra fredag & grattis till er som tar studenten! :)


Har vunnit!!

Kolla in http://deidregejel.blogspot.se , där vann jag med min fina bild på min lillasyster!! :D


Vännen min <3


Snyggt me håret, de blåste en del...

Beach handboll 2012

Gud va trött jag är nu! Tar verkligen på krafterna utav att vara ute på stranden i kylan och kämpa för klassen! Tyvärr gick vi inte vidare, vann 2 och förlorade 2, så vi gick till bryggan och käkade lite gotte saker, sen hem. Vet inte riktigt om jag ska åka till väla, köpa shorts och kolla kläder till skolavslutningen. Huuuum, får se..










På promenix


Hur ska jag bli den perfekta bloggaren?

Jag har bloggat i väldigt många år, i perioder, men har inte hittat det perfekta lockbetet för att fånga fler blickar. Vad är det som gör att jag är läsvärdig? Att jag fotar? Eller vad jag gör om dagarna? Kanske om det jag gör på min fritid? Ska jag frächa upp bloggen med nya design och header? Ta upp ämnen och diskutera? Eller göra veckans/månadens blogg? Tävlingar? osv.

Det jag tycker du ska göra är att kommentera varför du läser min blogg och vad som skulle kunna förbättras. Det skulle varit till stooor nytta! :)

Kram från mig!


Tant Sabina vår städar


Drömmar kallas det..


Min stora dröm, men hur ska jag gå till väga..?


Va med och tävla!


Helmysig!


Gottiga nudlar

Hemma igen efter orienteringen i pålsjö, har varit hemma sedan 1 men pallar inte uppdatera de
första jag gör.. Så med kurrande mage så är plattan med vatten igång, dagens lunch blir nudlar :p


Dålig fantasi

Here comes the sun... eller??!!

Är lite sur på vädret nu, eftersom att jag ska vara ute i skogen och springa i timmar. Hoppas bara att de inte börjar regna, då lägger jag mig och dör lite halvt :(
Jag funderade ett tag på att ta med kameran och fota medans jag ändå är i skogen men hur klumpigt som helst, så det får bli en annan gång..

Sitter iallafall och äter en ''stadig'' frukost, ska sätta på ett avsnitt från djursjukhuset :)


Glass glass glass i stora lass!



Gott va, klockan två på natten.. ;)


Läggdags, sovmorgon väntas!

Halloj!
Redigerat lite bilder nu, bland annat denna solnedgång jag knäppte när jag var påväg till mamma för några veckor sedan, då jag skulle se den nya soffan i växthuset, ni vet?



Fin är den iallafall, tycker jag.. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och sedan krypa ner till sängs. Imorgon har jag orientering i pålsjö med skolan, min starttid är halv elva så jag har ju en del sovmorgon. Har jag tid över imorgonbitti så startar jag datan och uppdaterar, kanske kommer upp något tidsinställt! :)


Hur ska jag göra?

Jag vet inte vad jag vill längre. Kanske är bättre att börja om på något som jag vet att jag kan komma långt inom, än att fortsätta med det som jag tappat intresse för. Kanske är det ett beslut som är så mycket fel eller kanske så himmla rätt? Jag kan säga att det går i högvarv i mitt huvud nu...

Hur ska jag säga det till pappa, förklara att detta är vad jag vill och att jag vill göra detta i min framtid.
Min högstra dröm är väl just nu att börja med detta, eftersom att jag mår bra utav det, men hur jag ska gå till väga med detta är det svåraste utav allt. Men viljan är det inget fel på, den har jag! Men VÅGA, det är en annan femma.

Vad ska jag? :(

Tävling hos Nellie Berntsson

Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se

TÄVLA NU!!


Big brother 2012

Nu gäller det, vem vinner?! :D






Svar på kommentar

Hej om De här är lizzie, MIN underbara lillasyster ❤:

Vilken kamera fotade du dom bilderna med? blev sjukt bra bilder !


Svar: Namn??
Jag tar mina ''finare'' bilder med min nikon d5000, sen redigerar jag dom.


Kärlek på distans

Min moster, vill jag presentera.
Hon heter Johanna, hon bor för tillfället i sverige, men hennes plats på jordklotet är Australien.
Hon är en person som har sin egna stil, smak & tänkande. Så himmla olik mig, men klickar så klockrent ändå.
Hon inspirerar mig. Hon har bott lite överallt, rest hit och dit, upptäckt natur och kultur, fått sin uppfattning om allt, hon är sig själv till 110%, och det gör henne till den hon är.
Jag älskar henne.

Om några månader, då flyger hon hem, hem till andra sidan jordklotet. Det kommer vara helt obeskrivligt jobbig, men samtidig skönt, för då har jag chansen att sakna, mycket mycket mycket. Att kanske gråta mig till sömns, men att kunna tänka och fantisera om saker vi ska göra i framtiden, när jag kommer ner till henne i sitt paradis i regnskogen med koaler och gud vet allt! Det blir super bra.


Nu ligger jag och Johanna på varsin sida på soffan i växthuset och här ska vi spendera våran lördags natt. Sova lugnt med himmlen ovanför våra huvuden.


Godnatt, imorgon ska jag göra grymma minnen.



hej hej hej.


Hopptävling i Åstorp

Hej!

Kommit hem efter att regnväder nu, städat mabels bur och mitt rum.
Jag var och kollade för första gången i mitt liv på en hopptävling, det var jättekul att se alla ekipagen, bland annat där nellie berntsson! Otur som hon hade så rev dom ett hinder, annars så var dom 3 sekunder snabbare än alla andra! Var kul att se i verkligheten hur stark och arbetsvillig bellman är, helt sjukt!



Visst är dom grymma!?
Som jag kommenterade på nellies blogg, även om du inte vann så har du för mig vunnit för längesen!!

Senare blir det lite släkt träff hon mamma, hörs!


Jag är med och tävlar!



Min bild som jag tagit själv!

Man vinner 4 länkningar under en månas period!

För att vara med och tävla tryck här!

Något ni inte vet om mig kanske?

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Ronja Michelle Patricia Hall
2. Korrekt ålder? - 3 november 1997
3. Längd? - 1.69 cm
4. Vikt? - 48 kg
5. Smeknamn? - Miche
6. Vart bor du? - Åstorp / Nyvång
7. Vad gör du på fritiden? - Karting, hamster, hundar & lite hästar, vänner, familj.
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Blondt mellanlångt hår, mörkblåa ögon, medel lång?
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - .......
10. Vad är du mest nöjd med? - Magen tror jag
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Snäll men blyg
12. Vad vill du jobba som äldre? - Antingen inom media eller med hästar ev. vetrinär.
13. Hårfärg? - Slingad blond
14. Ögonfärg? - Mörkblå / grå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag älskar att rida, och vill skaffa häst i framtiden!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Jag är den jag är och det accepterar jag, men nej.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Rätt mycket
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Håret!
19. Någon vana? - Att springa i sista sekund till bussen...
20. Lyckotal? - 3 & 72

Speciellt vänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Kan inte sätta fingret rakt på, men nära vänner är Sabina och Isa, Elin också.
22. Hur många nära vänner har du? - En del
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nä, det tvivlar jag på
24. Vet många personer vem du är? - Kanske
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Nä
26. När var du senast med någon kompis? - Sabina precis
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Åh nej!
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Ingen aning
29. Vem sov senast hos dig? - Sabina, Ralle, Krille, Björn.

Romantik:


30. Vill du ha ett förhållande? - Ja
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Det spelar ingen roll, klickar de så
32. Är du kär? - Ja
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Fråga han
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Ja, iaf 99.9%
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Tills de inte går mer
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Delvis, men insidan prioritarande
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Kunna ja, men de hade väl inte gått så långt tanke på att man träffas varje dag och inte ''hinner sakna varandra''
39. I din klass? - Nja


Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - Anton
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1
51. Vem är ditt bästa strul? - Venne
52. Och vem är ditt senaste? - Secret..
53. Ditt snyggaste hångel? - ..
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Inte skäms, men lite nervös kanske
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - .
57. Hur gammal var du första gången? - .
58. Hur gammal vill du vara första gången? - När man känner sig redo
59. Blivit dumpad efter sex? - Nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Ja, pussat & kramat?


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - Gammla matprodukter och stopp i toaletter, haha.
63. Har du någon allergi? - Nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Olika, ibland dåliga och ibland bra
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Vad den betyder för mig eller relationen mellan.


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Båda
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Det beror på om man har en kille?
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Lika
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Venne

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - icke oskul med åldern 13
75. Vänskap eller förhållande? - Båda, men förhållande är kanske lite bättre
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast persoligheten? - Inget, de ska vara lite av varje kan man väl säga
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder 
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 7, liten o go :)

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Nej, för alla har inte det bästa livet, så varför inte nöja sig med sitt eget?
81. Isåfall vem då? - Men om, Nellie Berntsson eftersom att hon har värsta karriären och ponnysar!
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - HAHA, vet inte :(
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Kanske
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja
85. Kunna sova ute på vintern? - Nej
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Usa eller Cypern
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - NEJ NEJ NEJ!


Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej, smällter väl in med alla andra
89. Vad klär du dig i oftast? - Tajta kläder, sånt som känns bekvämt och ser snygg ut
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Ja, de gör jag
91. Klär du dig dyrt? - Inte alltid, men om de är ett rea plagg väldigt billigt så köper jag de
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - Inte den blekaste aning, vanligt eller?


Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - Nej
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Nej
98. Funnit kärleken? - ?
99. Kollat på google? - Ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - Galet långt tid, drygt en timme, men då har jag sölat..

 


Tältnings säsongen är igång!

& den startar med regn!


Medans alla har varit i skolan..

...så har jag dygnat :)
Vi satte upp tältet igår kväll, var lite trixit men vi fick upp det efter någon halvtimme, var väldigt
enkelt när man gjorde rätt! ;) Var även barnvakt så hade ett halvt öra upp till systern min, medans vi körde
klädpoker ute i de kalla tältet...brr säger jag bara.
Kollade även på två filmer, eller jag somna till den andra, men den första var bra, dock väääldigt läskig!
Den väääldigt läskiga filmen heter Eden lake, rekommenderar den faktiskt! :)


RSS 2.0