Den som stoppar huvudet i busken, visar häcken, haha.


Borde sova..

Hej!

Fortfarande jätte förkyld, täppt & hostar. :(  Har kört några varv på banan idag, roligt var det förutom att motorn inte ville utan körde och ''hackade'' vilket förstörde den träningen.
Nu kollar jag på det okända istället för att sova, men kommer somna snart ändå så. Imorgon kör vi till helsingborg och kör istället. :d

Typ, sov gott eller nått!! :)

Värsta förkylningen, jävla skit

Hej, är näst intill jätte sjuk. Hostar, nyser, halsen värker & antagligen feber. Undrar om det kan bli värre, för detta är inte kul..


Smärta är ett utav det värsta!

Påväg hem, jätteont i halsen, hostar, detta suger! Ska åka till maxi & köpa grejor till att göra pannkakor imorgon när vi ska till hestra för att åka skidor. Hoppas att hostan och att halsontet lägger sig under natten, för jag S K A åka skider! :(

Jag får väl ta en riskudde och värme den het, sen ha den på halsen så den blir ok, om det funkar.. :/


Hur ska jag göra?

Jag och pappa åker nu mot växjö, ska hämta bror min som varit i stockholm på läger & nu är han i växjö hos våra karting kompis familj. :)

Jag undrar om jag ska byta min gokartblogg till blogg.se istället för bloggplatsen.se? Hjälp tack! :)


Dagens vill ha ♥

Tänkte börja med detta eftersom jag tycker detta verkar vara roligt att skriva! :)



Idag vill jag åka till ullared och shoppa, har kollat deras blogg & jag har hittat hur mycker inspiration som helst! Lampor, smycken, heminredning, väskor, kläder, smink, ja i princip allt! :D

http://www.gekas.se/blogg




Drömmar blir ofta sanna ♥

Hej!

Till att börja med såkan jag säga att jag inte sov hos Sally igår, utan jag åkte hem på kvällen. Så kollade jag och pappa på wallander, men såklart somnade jag så det var rätt i säng och jag somnade på direkten, vilket är ovanligt! ;)  Drömmde att jag var på klippan cup och jag träffade mina kompisar som jag saknar oerhört mycket! Så nu saknar jag dom extra mycket! :(
Men somsagt, det kommer bli så otrligt roligt när allt startar! :D



Ridtur med Sally ♥

Hej!
Bloggar nu hos Sally i påarp efter att ha ridit i den blöta skogen. Sally & hennes syrra Paula visar syskonkärlek för mig nu, haha! ;) Red innan och det gick väl bra förutom en liten insident när jag precis skulle på Nalle, jag skickades av ganska direkt. Men sen upp igen och då gick det jättebra! :)
Idag sover jag hos Sally, vilket kommer blir ricktigt roligt! :D
Luckas , Sallys prins ♥

Ekebo night !

Hej!

Var på ekebo igår kväll/natt. Skumparty & blött var de, men roligt! Så nu kan man bocka för den rutan som finns på uppleva i sitt liv listan! :)

Var iallafall med Sally, Vikki, Paow, Anton & Alva! :)


Fredag & lov!

Hej!

Nu myser jag väl förkänat framför brasan med marabou, ny duschad och väldigt fresh! :)

Imorgon blir det ekebo! 


Träna träna träna!

Är på filborna, har bara någon timme kvar att träna även om jag är feeeett trött.


Söte , be whit me ❤


Musikk ❤

Blev att spela gitarr hela kvällen med Marcus, käkade lite godare mat och till det en efterrätt. Italiensk köttfärs med permesan ost och spagetti, efterrätt blev ostkaka! :)

Nu kollar jag och brossan på 'ovanligt' mysteriet på greveholm. Är verkligen kär i den, skadad tjej här. ;)

Så ni som har mys idag på alla'hjärtans'dag, känn er lyckligt lottade, njut! ❤
& till er andra, sov gott ! ❤


Alla Hjärtans Dag ★

Hej!

Skoldagen var som vanligt halv tråkig, förutom att jag hade musik! Har även träffat Isa och umgåts med henne lite, vilket jag borde göra oftare eftersom att hon för det mesta ger mig styrka. Att träffas och prata lite småskit laddar mig så himmla mycket för hon är så, ja vad ska man säga, toppad på humör! Ja, älskar den tjejen enormt mycket iallafall!

Allahjärtansdag ' Denna dagen hade inte varit fel att ''fira'' med någon man verkligen tycker om, som man gillar & kanske till och med älskar! Denna tur har väl tagit slut för min del, men jag tar min älskade vovve Doris och kollar på någon film så man kan böla av sig till. Sen laddar jag för en toppen dag imorgon och en toppen helg på ekebo eventuellt!

♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥

Pics of my day's


Går dåligt med allt •

Hej , efter en väldigt dålig uppdatering.

Vad har jag för intressant som hänt i mitt liv som är läsvärt? Vet inte. Kanske att jag inte mår så jättebra, både fysiskt & lite psykiskt. Hjärnan rubbas när jag har 1000 grejor att tänka på. Jag får ont i magen, huvdvärk och illamående. Till det kommer de då och då lite tankar om hur lycklig jag var förut. När allt var kanon till 110%, när jag i princip hade allt jag önskade mig.
Tankar ~ mörker ~ känslor ~ oro ~ kärlek ~ frendship & gu vet allt.



Love oboy♥

Hallo helg!

Dunkar musik och njuter utav att det är helg! Skönt att skolan är slut för veckan, att provet gick bra och att engelska är redovisad. Matten gick sådär så jag kompletterar det till nästa vecka. Ikväll händer det nog inte så jätte mycket. Kanske rycker upp mig och far iväg någonstans, var vet jag inte men det ser jag isåfall då. :)

Njut av helgen, det ska jag! ♥

New in ★


Tomorrow - träningsvärk!

Hej!

Snart nanna-dags. Tänkte ta upp om hur dagen varit, även igår.
Igår var jag på vallåsen, var skitskoj! Bra snö, inte allt för kallt och jättebra sällskap! :)
Idag har jag varit i skolan, jobbat halvbra men ändå nöjd. Sen på kvällen blev det träning och det var kanske den bästa träningen än sålänge! Lärt mig friståendet hyfsat, fått en plats i dansen. Gjort handvolt och landat rakt upp, vilket gör att mitt självförtroende har starkts grymmt mycket! Verkligen jätte roligt att komma till Åstorps Gymnastik Förening , känslan är underbar! Tack alla lärare, ni rockar!
Imorgon ska jag ha prov i NO, kommer gå bra men jag är lite osäker, men jag kan!

No pictures :(


Nanna snutte ★

Skidåkning today!

God morgon!

Ligger fortfarande nyvaken och trött i min varma säng, vilket jag gärna gjort hela dagen. Men det skulle vara rätt dummt. Skolan ska åka till vallåsen idag, och det kommer bli jätte roligt!

Älskling Sabina kommer hem idag, från varmen i Spanien.. :)


Next day going to be nice!


Prova på något nytt....

Nu är jag på bussen, påväg till storstaden helsingborg för att prova på dans. :D  Ska dit med bästa vännen isa, det kommer ju bli fett detta!

När jag kommer hem så blir det dusch och sen sängen eftersom klockan kommer springa iväg. Så jag säger nog sov gott nu!

Kraamar ♥

Garderoben rensad, check!

Hej!

Nu har jag nästa rivit ut allt i garderoben och lagt in allt igen snyggt och prydligt. Det var katastrof där innan så jag fick ryck för att fixa problemet. Så resultatet blev såhär :)


Kolla min knökade pyjamas hylla, fick rulla ihop alla... :$

Frys rum till skola!

Hej & god morgon!

Ska ha min första lektion nu och jag skojar verkligen inte om att det är som -30 i 310! :(

Ses troligtvis på ett lite varmare ställe sen, hoppas.. ❤


sleep time

Nu ska jag ta mig en dusch, sen borsta tänder, smörja facet & till sist sovaaa.
Imorgon blir det skola, börjar 9 så det blir ju lite sovmorgon. Ska redovisa matte steg 16, undrar om jag verkligen kommer göra det eftersom jag har några frågor kvar. Men jag får väl kämpa klart med matten tills pennan rycker.

chao chao ♥

Riktigt trööög dag .

Har knappast gjort något idag. Kunde dragit mig upp för att fota nu när det är så fint i naturen, men självklart gjorde jag inte det. Istället har jag legat kvar i sängen hela långa dagen och kollat på film och lanat youtube. Så typiskt mig när jag inte har något att göra..

Om 40 minuter blir det att kolla ponnyakuten , yippie !


Följ mig på bloglovin !

Nu när jag fått för mig att lägga in bloggen min på bloglovin så tycker jag att ni följer mig där också eftersom man kan se topplista sen :)

FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW FOLLOW , tack :) ♥

-

Följ min blogg med Bloglovin

FOLLOW , please? ❤

Fb : Michelle Hall

Instagram : micheeh

Skype : smingla72

Blogg : www.onlytruelove.blogg.se !


Slappe söndag !

Hej .

Jag och min stackars sjuka bror har bäddat ner oss och satt Harry Potter 2. Stackars philip ligger och hostar, lite feber och sådant skit. :(


Slumpen finns ღ


Facebook all nigth

Hej!

Spelar tråkiga och dryga petville nu. Vill verkligen bli klar med alla små söta saker där nu så jag kan kolla vad som händer i loggen.. :)
I alla fall så har jag spenderat dagen med vikki, har städat i princip rubbet på nedanvåningen hemma hos hennes daddy så nu väntas det kaaanske en belöning. ;)  Sen nu på kvällen är jag bara hemma, hade gärna vatt me någon eller något sådant men det blev det inte, tyvärr.

Bayy Bayy


Home , sweet home

Nu är begravningen över. Har sagt hej sålänge till henne, tagit massa foton som jag antagligen kommer göra ett litet album utav. Jag kommer självklart inte bara ta foto från begravningen, utan jag ska göra det för att man ska kunna mina hur det var att ha henne en ringsignal bort.
Allt är så omtummlat, som att jag blivit inkastad i en jordbävning och ut kommer jag förstörd. Ja, så illa är det kanske inte, men jag hade för inte så många minuter sedan planen om att plinga till mormor. Huuumm, hur tänkte jag där? Väldigt fel iallafall.
Hemma i min goa säng, värme och ljudet från det hemska hjulet i Mabels bur. Jag säger här med god natt!

RSS 2.0